Treceți la conținutul principal

Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!

 
   Fructele şi legumele sunt cheia unei vieți lungi şi  sănătoase însă statisticile arată că peste două treimi din adolescenții cu vârsta peste 15 ani şi 81% dintre adultii României nu consumă suficiente fructe şi legume. Aceste cifre plasează țara noastră pe ultimul loc in clasamentul Uniunii Europene, fapt îngrijorător de altfel.
     Pentru a stopa creșterea acestui număr alarmant Hurom România vine cu o soluție mult mai facilă şi mai rapidă decât prepararea salatelor sau integrarea acestor alimente vitale în mâncăruri pentru că în zilele noastre nu mai avem timp de stat cu orele in bucătărie. Soluția care ne este propusă constă în sucuri naturale şi smoothie-uri. Varianta cea mai la îndemână tuturor indiferent de vârstă. Şi pe lângă faptul că Hurom vine cu soluția, ne dă şi dispozitivul ideal: storcătorul prin presare la rece Hurom HZ Alpha. Aparține celei mai noi generații de storcătoare şi este cel mai nou storcător prin presare la rece Hurom. Cu un design şi material Premium şi 43 de rotații pe minut este capabil să stoarcă până la ultima picătură din fructe, legume, frunze, nuci sau semințe. Făcând parte din cea de-a treia generație vine cu modificări din punct de vedere tehnic, aduce îmbunătățiri la sistemul de stoarcere.
     Hurom HZ Alpha îmbină sănătatea   cu frumusețea. Sănătatea este ceea ce îți poate oferi ție iar frumusețea este ceea ce îl caracterizează pe el.
     Magazinul profistore.ro pune la dispoziție mai multe oferte la storcătoarele prin presare la rece  aşa că în niciun caz nu trebuie evitate promoțiile Hurom de pe site-ul lor, trebuie exploatate la maxim toate produsele ce au plăcerea să ni le prezinte.
     Hurom susținte un stil de viață echilibrat şi încearcă să readucă românii pe calea cea bună din punct de vedere nutrițional convingându-i să trăiască sănătos folosind produse 100% naturale.
     Nu te da înlături de la a trăi o viață sănătoasă!
👧:N→articol scris pentru Superblog 2017.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cărțile verii 2017

Sezonul cald s-a dus iar toamna începe să își intre în drepturi, însă vara nu a trecut fără să lase în urma ei câteva titluri în plus în lista noastră de lecturi, așa că iată ce am mai răsfoit noi vara aceasta:
Absolut tot-Nicola Yoon:Toată nebunia a început odată cu apariția trailerului pe ABSOLUUUT toate rețelele de socializare și ei bine acel trailer și-a atins scopul, m-a făcut să aștept filmul cu sufletul la gură. Timpul a trecut și perioada mult așteptată a venit doar că...în timp ce filmul rula pe marile ecrane ale cinematografelor din țară, la noi în oraș nu și-a facut apariția așa că am făcut ceea ce era de făcut și anume să citesc. Cartea este o poveste foarte interesantă a unei adolescente care a trăit o viață atipică și care este dispusă să renunțe chiar și la propria sănătate odată ce întâlnește dragostea și pentru a descoperi lumea înafara unor pereți.Momentul nostru infinit-Lauren Myracle: O carte despre doi colegi care se cunosc și se plac aparent dintotdeauna și rel…

Recenzie ,,Obsidian" de Jennifer L. Armentrout şi ,,Cum să te îndrăgostești" de Cecilia Ahern

Obsidian-Jennifer L.Armentrout
   Obsidian este primul volum al seriei Lux. Acțiunea are loc într-un orăşel din Virginia de Vest, Petersburg. Aici s-au mutat Katy Swartz împreună cu mama ei, părăsind Florida la 3 ani de la moartea tatălui lui Katy. Fata ajunge să-i bată la uşă vecinului ei Daemon, pentru a-i face pe plac mamei sale care este convinsă că aceasta are nevoie de socializare. Încă de la primul dialog dintre cei doi se anunță o ,,relație" tensionată, Daemon încearcă din răsputeri să o îndepărteze pe Katy de el şi familia lui dar aceasta se împrieteneşte chiar cu sora geamănă a lui Daemon, Dee. Cum încercarea lui Daemon este în zadar iar prietenia cu Dee avansează, Katy ajunge să afle un secret pe care nu ar fi trebuit să il ştie niciodata, faptul ca Dee, Daemon si o mare parte a localnicilor sunt extratereștri, luxeni care au ajuns pe Pământ în căutarea unui nou adăpost după ce planeta lor a fost distrusă de Arumi, care ii vânează pe luxeni. Cunoscând acest secret Katy …

LA RASCRUCE DE VANTURI -Emily Bronte

Bună! La răscruce de vânturi este un roman uluitor. Dar să vă spun ce se petrece în această carte.
În anul 1801, domnul Lockwood, în căutarea unui refugiu pașnic,vine să închirieze reședința de la Thruscross Grange. Domnul Lockwood dorește să facă cunoștință cu proprietarul casei așa că se duce la Wuthering Heights unde se pomenește în mijlocul celei mai ciudate familii. Nelly Dean, îngrijitoarea de la Thruscross Grange, îi povestește domnului Lockwood despre Heathcliff, proprietarul. Este înfățișată respectabila familie a negustorului Earnshaw. Intr-o zi domnul Earnshaw aduce un mic vagabond pe care dorește să il crească alături de cei 2 copii ai săi, Hindley și Catherine. Relațiile dintre copii se dezvoltă antagonic: pe masură ce Hindley îl urăște mai mult, Catherine se împritenește tot mai mult cu Heathcliff.
După moartea parinților, Hindley se întoarce acasă căsătorit unde iși exercită puterea . Primele măsuri le ia împotriva lui Heathcliff pe care îl pune la m…