Treceți la conținutul principal

You are capable of more than you know

     DA! Eşti capabil de absolut orice dar singura ta piedică eşti chiar tu. Tu eşti cel care îți pui mii de întrebări în orice situație şi aceste întrebări îți pun o barieră  în realizarea unui anume ,,țel".
     Performanța este potențialul minus limitele. În momentul în care apar aceste limite apare şi plafonarea şi frica iar frica este cel mai bun abestezic al viselor. Dar de cele mai multe ori limitele nu există decât în mintea ta. Aşa că gândește diferit, în loc să te gândești că nu poți face un lucru sau ce se întâmplă daca eşuezi gândește asa: ,,Dacă ceva merge prost pot întotdeauna să o iau de la capăt fără să mai repet acele greșeli şi dacă am greșit înseamnă că am învățat ceva" şi mai gândeşte-te că dacă îți propui ceva eşti în stare să faci acel ceva.(apropo: ,,Atunci când îți propui ceva țintește luna, dacă nu o atingi vei ajunge printre stele"). 

     Lasă la oparte ce spune lumea pentru că daca te bazezi mereu pe ce spune lumea va ajunge să conteze pentru tine părerea altora despre tine decât părerea ta despre tine iar asta nu e bine fiindcă părerea celorlalti nu va fi întotdeauna o părere bună sau mai bine zis de cele mai multe ori nu este una bună. De aceea părerea ta despre tine este cea care trebuie să conteze pentru ca tu îți cunoşti cel mai bine potențialul, punctele tari, punctele slabe, ce parte a ta trebuie retuşată si ce parte trebuie dezvoltată. Şi pentru ca părerea ta despre tine să fie una cât mai bună acordă-ți atenție, şlefuieşte-te şi investeşte în tine căci este cea mai sigură investiție.

👧 :N


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cărțile verii 2017

Sezonul cald s-a dus iar toamna începe să își intre în drepturi, însă vara nu a trecut fără să lase în urma ei câteva titluri în plus în lista noastră de lecturi, așa că iată ce am mai răsfoit noi vara aceasta:
Absolut tot-Nicola Yoon:Toată nebunia a început odată cu apariția trailerului pe ABSOLUUUT toate rețelele de socializare și ei bine acel trailer și-a atins scopul, m-a făcut să aștept filmul cu sufletul la gură. Timpul a trecut și perioada mult așteptată a venit doar că...în timp ce filmul rula pe marile ecrane ale cinematografelor din țară, la noi în oraș nu și-a facut apariția așa că am făcut ceea ce era de făcut și anume să citesc. Cartea este o poveste foarte interesantă a unei adolescente care a trăit o viață atipică și care este dispusă să renunțe chiar și la propria sănătate odată ce întâlnește dragostea și pentru a descoperi lumea înafara unor pereți.Momentul nostru infinit-Lauren Myracle: O carte despre doi colegi care se cunosc și se plac aparent dintotdeauna și rel…

Recenzie ,,Obsidian" de Jennifer L. Armentrout şi ,,Cum să te îndrăgostești" de Cecilia Ahern

Obsidian-Jennifer L.Armentrout
   Obsidian este primul volum al seriei Lux. Acțiunea are loc într-un orăşel din Virginia de Vest, Petersburg. Aici s-au mutat Katy Swartz împreună cu mama ei, părăsind Florida la 3 ani de la moartea tatălui lui Katy. Fata ajunge să-i bată la uşă vecinului ei Daemon, pentru a-i face pe plac mamei sale care este convinsă că aceasta are nevoie de socializare. Încă de la primul dialog dintre cei doi se anunță o ,,relație" tensionată, Daemon încearcă din răsputeri să o îndepărteze pe Katy de el şi familia lui dar aceasta se împrieteneşte chiar cu sora geamănă a lui Daemon, Dee. Cum încercarea lui Daemon este în zadar iar prietenia cu Dee avansează, Katy ajunge să afle un secret pe care nu ar fi trebuit să il ştie niciodata, faptul ca Dee, Daemon si o mare parte a localnicilor sunt extratereștri, luxeni care au ajuns pe Pământ în căutarea unui nou adăpost după ce planeta lor a fost distrusă de Arumi, care ii vânează pe luxeni. Cunoscând acest secret Katy …

LA RASCRUCE DE VANTURI -Emily Bronte

Bună! La răscruce de vânturi este un roman uluitor. Dar să vă spun ce se petrece în această carte.
În anul 1801, domnul Lockwood, în căutarea unui refugiu pașnic,vine să închirieze reședința de la Thruscross Grange. Domnul Lockwood dorește să facă cunoștință cu proprietarul casei așa că se duce la Wuthering Heights unde se pomenește în mijlocul celei mai ciudate familii. Nelly Dean, îngrijitoarea de la Thruscross Grange, îi povestește domnului Lockwood despre Heathcliff, proprietarul. Este înfățișată respectabila familie a negustorului Earnshaw. Intr-o zi domnul Earnshaw aduce un mic vagabond pe care dorește să il crească alături de cei 2 copii ai săi, Hindley și Catherine. Relațiile dintre copii se dezvoltă antagonic: pe masură ce Hindley îl urăște mai mult, Catherine se împritenește tot mai mult cu Heathcliff.
După moartea parinților, Hindley se întoarce acasă căsătorit unde iși exercită puterea . Primele măsuri le ia împotriva lui Heathcliff pe care îl pune la m…