Treceți la conținutul principal

Chestionarul fetei rele


          1. Inima îţi bate nebuneşte. Simţi furnicături pe piele. Ţi-au transpirat palmele. Alertă: ţi s-au aprins călcâiele după cineva! Băiatul care ţi-a sucit capul e...
     a. O superbitate cu ochi în care ai putea să te pierzi la infinit... iar şi iar, şi iar
     b. Glumeţ, dezgheţat, n-ai cum să-l eclipsezi cu personalitatea ta super-puternică
     c. Bun şi atent, chiar te înţelege. Bine, nu strică deloc că are un zâmbet de milioane...

          2. Maşina ta de vis e:
     a. Un BMW spaţios, în care să-ţi încapă toţi prietenii.
     b. Plină de abţibilduri, de nici nu ştii ce culoare are
     c. Perfect funcţională! Dacă te duce unde vrei să ajungi, n-ai de ce să strâmbi din nas.

          3. Ţii la prietena ta cea mai bună ca la o soră... cum v-aţi apropiat atâta?
     a .E mereu lângă tine, chiar şi când spui sau faci ce nu trebuie. Cu alte cuvinte, prietenia voastră nu se bazează deloc pe faptul că purtaţi acelaşi model de cojoc de iarnă. (Nu că ai putea să... ăăă... cazi vreodată într-o asemenea capcană.)
     b. E deschisă la orice aventură, ca tine. Şi deja vă distraţi de minune împreună!
     c. Îţi respectă opiniile, chiar dacă nu e neapărat de acord cu ele.

          4. E vineri seară şi băiatul după care ţi s-au aprins călcâiele  îţi dă un SMS, invitându-te la  petrecere ad-hoc. Ce faci?
     a. Îţi convingi cea mai bună prietenă să vină şi ea ,mai uşor să apari la petrecere cu prietena lângă tine.
     b. Sari în maşină, cum altfel?
     c. Pui în balanţă argumentele pro şi contra şi iei o decizie.

          5. Cât de rea eşti de fapt?
     a. Haide, recunoaşte ,ai şi tu momentele tale proaste...
     b. Eşti clar o super-dură, unică, genul care suceşte capetele oamenilor oriunde merge; cu alte cuvinte, eşti rea până-n vârful degetelor.
     c. Rea? Eşti bună ca pâinea caldă!

          6. Ce fel de muzică îţi urlă de obicei din iPod?
     a. Rock, pop, muzică clasică... nu faci nazuri!
     b. Indie rock până la moarte, iubire.
     c. Muzică country- numai bună să cânţi şi tu odată cu ea.

          7. Care dintre urmatoarele fraze îţi sunt caracteristice?
     a. "Poutine... Cartofi prăjiţi cu sos e carne şi caş deasupra. Nu, e super-gustos, ascultă la mine. Îngraşă rău de tot, însă îşi merită toate caloriile."
     b. "Nu-mi pasă, n-am de gând să fiu prietena smiorcăită care se sperie dacă iubitul ei nu se interesează de viaţa ei de două ori pe zi, dimineaţa şi seara."
     c. "Paişpe dolari. Of, fir-ar să fie, ce lume!"

        8. Gândeşte-te la blugii tăi preferaţi. Ştii care, doar i-ai purtat de-atâtea ori, că-ţi stau ca turnaţi.De unde ţi i-ai luat?
     a. De la magazinul preferat... Numai bun să mergi cu prietena la o şedinţă terapeutică de cumpărături.
     b. De la o prăvălioară excentrică din oraş, unde vând numai blugi brodaţi, fiecare cu modelul lui.
     c. De la hipermarketul din zonă, ce rost are să dai o groază de bani pe blugi?

          9. Bunul tău cel mai de preţ e:
     a. Ţii mult la salteaua ta matlasată.E atât de liniştitor să te culcuşeşti în ea după o zi lungă.
     b. Ghidul Fantastica Floridă.E doldora de locuri ciudate unde ar fi super-tare să mergi într-o zi, cum ar fi clădirea în formă de portocală, cea mai mică secţie de poliţie din lume sau Joe, Bătrânul Aligator, o reptilă împăiată de vreo trei secole. Cine n-ar vrea să vadă aşa ceva?
     c. Clar televizorul, nimic nu se compară cu o seară de tolănit pe canapea uitându-te la filmele de pe Lifetime...

          10.Ai pornit la drum cu prietenele şi una-două se tot ceartă. Ce faci?
     a. Încerci să nu te trezeşti prinsă la mijloc, mai bine le faci pe plac decât să te cerţi cu ele.
     b. Le urli pe cel mai drăguţ ton de care eşti capabilă să SE CALMEZE!
     c. Încerci să le explici care dintre ele are dreptate şi de ce.

         11.Îmbăcămintea ta preferată e:
     a. O pereche tare de blugi, un tricou super-moale şi cu diamant din urechi.
     b. Nu prea contează ce pui pe tine, părul e accesoriul tău de bază- vopsit negru-tăciune, cu şuviţe albe. Eşti o super-rebelă, aşa-i ?
     c. Blugi tăiaţi şi un maiou, cele trei calităţi esenţiale care încep cu C: casual, cute şi comod!

              Toate avem puţină răutate îngropată adânc în noi.Dintre cele trei fete rele, cel mai probabil eşti:


      Dacă ai răspuns mai mult a.
  Ţii să impresionezi cu vestimentaţia ta şi dai pe-afară de bune intenţii- tot timpul vrei să te placă lumea.Întotdeauna o să-i sari în ajutor prietenei tale împrumutându-i bani şi încurajând-o -aşa că eşti o prietenă clasa-ntâi. Însă nu uita: e doar una dintre numeroasele tale calităţi. Uneori trebuie să faci şi ce-ţi place ţie! Aşa că trage-ţi pe tine blugii ăia eleganţi şi nu uita că eşti super-şmecheră şi fără prietenele tale lângă tine!

       Dacă ai răspuns mai mult b.
  Spirit liber ce eşti, faci cum te taie pe tine capul şi ştii ce? Te prinde de minune! Emani o energie numai a ta, ce atrage lumea din toate sferele sociale. Excentrică, glumeaţă, cool şi unică- toate acestea sunt atribute valabile, însă mai presus de orice, eşti puternică şi loială şi de-asta prietenele tale îţi rămân alături la bine şi la rău.

      Dacă ai răspuns mai mult c.
  Eşti o fată bună până în adâncul inimii, cu idei şi convingeri ferme, aşa că uneori te supără când cei din jur nu te înţeleg.Însă cum eşti tot timpul plină de idei( haideţi la drum, fetelor!), prietenele te adoră. Poate că nu faci faţă chiar lejer greutăţilor vieţii, însă ştii ce e de făcut şi reuşeşti să te şi distezi un pic. Exact: la urma urmelor, şi ţie îţi place să râzi cu poftă la glume!

👧:C

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cărțile verii 2017

   Sezonul cald s-a dus iar toamna începe să își intre în drepturi, însă vara nu a trecut fără să lase în urma ei câteva titluri în plus în lista noastră de lecturi, așa că iată ce am mai răsfoit noi vara aceasta: Absolut tot-Nicola Yoon: Toată nebunia a început odată cu apariția trailerului pe ABSOLUUUT toate rețelele de socializare și ei bine acel trailer și-a atins scopul, m-a făcut să aștept filmul cu sufletul la gură. Timpul a trecut și perioada mult așteptată a venit doar că...în timp ce filmul rula pe marile ecrane ale cinematografelor din țară, la noi în oraș nu și-a facut apariția așa că am făcut ceea ce era de făcut și anume să citesc. Cartea este o poveste foarte interesantă a unei adolescente care a trăit o viață atipică și care este dispusă să renunțe chiar și la propria sănătate odată ce întâlnește dragostea și pentru a descoperi lumea înafara unor pereți. Momentul nostru infinit-Lauren Myracle: O carte despre doi colegi care se cunosc și se plac aparent dint

Recenzie ,,Obsidian" de Jennifer L. Armentrout şi ,,Cum să te îndrăgostești" de Cecilia Ahern

Obsidian-Jennifer L.Armentrout    Obsidian este primul volum al seriei Lux. Acțiunea are loc într-un orăşel din Virginia de Vest, Petersburg. Aici s-au mutat Katy Swartz împreună cu mama ei, părăsind Florida la 3 ani de la moartea tatălui lui Katy. Fata ajunge să-i bată la uşă vecinului ei Daemon, pentru a-i face pe plac mamei sale care este convinsă că aceasta are nevoie de socializare. Încă de la primul dialog dintre cei doi se anunță o ,,relație" tensionată, Daemon încearcă din răsputeri să o îndepărteze pe Katy de el şi familia lui dar aceasta se împrieteneşte chiar cu sora geamănă a lui Daemon, Dee. Cum încercarea lui Daemon este în zadar iar prietenia cu Dee avansează, Katy ajunge să afle un secret pe care nu ar fi trebuit să il ştie niciodata, faptul ca Dee, Daemon si o mare parte a localnicilor sunt extratereștri, luxeni care au ajuns pe Pământ în căutarea unui nou adăpost după ce planeta lor a fost distrusă de Arumi, care ii vânează pe luxeni. Cunoscând acest s

LA RASCRUCE DE VANTURI -Emily Bronte

Bună! La răscruce de vânturi este un roman uluitor. Dar să vă spun ce se petrece în această carte. În anul 1801, domnul Lockwood, în căutarea unui refugiu pașnic,vine să închirieze reședința de la Thruscross Grange. Domnul Lockwood dorește să facă cunoștință cu proprietarul casei așa că se duce la Wuthering Heights unde se pomenește în mijlocul celei mai ciudate familii. Nelly Dean, îngrijitoarea de la Thruscross Grange, îi povestește domnului Lockwood despre Heathcliff, proprietarul. Este înfățișată respectabila familie a negustorului Earnshaw. Intr-o zi domnul Earnshaw aduce un mic vagabond pe care dorește să il crească alături de cei 2 copii ai săi, Hindley și Catherine. Relațiile dintre copii se dezvoltă antagonic: pe masură ce Hindley îl urăște mai mult, Catherine se împritenește tot mai mult cu Heathcliff. După moartea parinților, Hindley se întoarce acasă căsătorit unde iși exercită puterea . Primele măsuri le ia împotriva lui Heathcliff pe care